Atlantic

Atlantic fűtőtest

Atlantic fűtőpanel: pár éve Magyarországon még azt hittük, hogy csak a norvég fűtőpanel létezik. Azt sem tudtuk, hogy van ilyen gyártó (mely mellesleg Franciaország egyik legnagyobb gyárcsoportja), néhányan talán egy komoly hanglemez kiadóra gondoltak az ATLANTIC szó hallatán.

Aztán ahogy egyre több felhasználó osztotta meg pozitív tapasztalatait ismerőseivel, már egyre kevésbé kell elmagyarázni szaküzleteinkben az Atlantic fűtőpanel és egyéb fűtőtestek előnyeit más igényes  gyártókhoz képest. Azonos tudás jóval olcsóbban!

Nagyon fontos, hogy az Atlantic – Thermor gyárcsoport nem csak konvekciós fűtőtesteket gyárt, mint a norvégok. Sőt elmondhatjuk, hogy Franciaországban a sima konvektorokat nem is nagyon vásárolják. Ott már a sima infra fűtőpanel (pl. Solius LCD) is alulmarad eladásban a hőtároló képességgel felruházott “GENTLE HEATING” elektromos radiátorok mellett. (pl. NIRVANA)

A fűtőtestek közti válogatás közben még arra sem kell figyelnünk, hogy jó-e fürdőszobába az adott fűtőpanel, hiszen mindegyik Atlantic fűtőtest IP24 védettségű, így bármelyik használható vizes körülmények között is. 2019-től pedig már az Atlantic fűtőtestekre is 5 év a garancia. Az itthoni importőr plusz 3 év garanciával fejelte meg a 2 éves gyártói garanciát!

Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat a ajanlat@szak-solar.hu email címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 489 4336-es telefonszámon.