Hyundai napelem

PERC ZSINDELY TECHNOLÓGIA

A Hyundai  S390VG, talán a valaha látott legelegánsabb napelem a piacon, 390W teljesítménnyel Perc technológiás megoldással. Az előkelően prémium megjelenés mellet, határozottan teljesíti azokat az elvárásokat, amiket egy TIER1 besorolású napelemtől kaphatunk Sőt a PERC technológiának köszönhetően, nem csak a napfény, de a hő (infravörös hullámhossz) egy részét is képes felhasználható villamos energiává alakítani, amelyre egy normál napelem nem képes.

A PERC napelem hasznosítani tudja a fény infravörös hullámhosszát is. A fénynek ezt a tartományát az emberi szem nem látja, ezt hőként érzékeljük, tehát leegyszerűsítve azt is mondhatjuk, hogy a hő egy kis részét is képes áramtermelésre fordítani.

20-25

20 év termékgarancia
25 év teltjesítmény garancia

TÖBB ENERGIA ELŐÁLLÍTÁS, GYENGE FÉNYVISZONYOK MELLET IS!

Megtalálta a megfelelőt?

Kalkuláljon árajánlatot most!

Nem szereti a kalkulátorokat? Kérje árajánlatunkat a ajanlat@szak-solar.hu email címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 011 0860-es telefonszámon.

Bizonytalan maradt?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tegye fel kérdéseit, az  info@szak-solar.hu email címen, vagy keressen minket a 06 30 011 0860-as telefonszámon és GARANTÁLTAN nem marad megválaszolatlan kérdése!