Napelem kalkulátor

Saj R5 széria

A világ egyik legnépszerűbb lakossági inverter családja, amely innovatív (Hybrid Ready) de még is egyszerű, melynek köszönhetően a meghibásodási rátája kevesebb mint 0,5%. Ezen inverterek gyári 10 év garanciával rendelkeznek.

A SAJ invertereknek rendkívül alacsony, mindössze 0,3% a meghibásodási rátája. A teljes R5 családra jellemző a passzív, ventilátor nélküli hűtés (20K-ig). A hatékony hőelvezetés következtében 60°C-ig nincs teljesítménykorlátozás. Rendkívül csendes. Az új Saj R5 család inverterei Hibryd előkészítettségűek, amely szerint egy szoftveres frissítést követően könnyedén csatlakoztathatjuk akkumulátorunkat és tárolhatjük benne a megtermelt energiánkat!

10 év termék garancia

Napelem kalkulátor

Huawei KTL-M1 széria

A Huawei intelligens PV megoldásainak köszönhetően, az M1 szériával kaptunk egy Hybrid használatra alkalmas invertert. A gyártó saját akkupakkal is rendelkezésünkre áll, a saját optimalizáló egységeivel együtt ! 10 év garancia.                                                                                 

A SolarEdge rendszerekhez hasonlóan, optimalizáló csatlakoztatási lehetőség (a SolarEdge-el ellentétben nem feltétlen szükséges a működéshez). Plug & play integrált akkumulátor interfésszel rendelkezik a későbbi akkumulátoros csatlakozási lehetőség biztosítására. Akár 30%-kal több megtermelt energia az optimalizáló használatával.

10 év termék garancia

Napelem kalkulátor

SolarEdge SE széria

Egy inverter, mellyel egy okos napelemes rendszert kapunk. Megoldást nyújt árnyékolás, tájolás de akár az eltérő napelemekből eredő teljesítmény romlásra is. Napelemenkénti monitoringozás, könnyű bővíthetőség, akár 25%-al több energia termelés. 12 év garancia.

Az optimalizálónak köszönhetően minden modul külön-külön távfelügyelhető, így az esetleges probléma könnyedén kiszűrhető. A hagyományos napelemes rendszerek energia termeléséhez képest a SolarEdge optimalizálóval akár 25%-al növelhetjük a rendszer teljesítményét. Minden modulból a maximum hozható ki,, hiszen a rendszer további különlegessége, hogy a különböző teljesítményű, tájolású és elrendezésű (fekvő, álló) napelemek egy stringen elhelyezhetőek.

Könnyen megérthető a technológia lényege egy egyszerű példával.A régi típusú karácsonyfa izzónál, ha egy égő kiégett, a többi izzó se működött.Egy átlagos inverterrel felszerelt napelemes rendszer hasonlóan reagál amennyiben egy napelem árnyékba kerül vagy a felület bekoszolódik, vagyis a teljes rendszer teljesítménye romlik. Erre nyújt megoldást a SolarEdge teljesítmény optimalizálója, hiszen az új technológiának köszönhetően csak az adott modul teljesítménye romlik, a többi napelem a maximális teljesítményt tudja leadni.

 

12 év termék garancia

Megtalálta a megfelelőt?

Kalkuláljon árajánlatot most!

Nem szereti a kalkulátorokat? Kérje árajánlatunkat a ajanlat@szak-solar.hu email címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 011 0860-es telefonszámon.

Bizonytalan maradt?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tegye fel kérdéseit, az  info@szak-solar.hu email címen, vagy keressen minket a 06 30 011 0860-as telefonszámon és GARANTÁLTAN nem marad megválaszolatlan kérdése!