10 ok, hogy miért mi fogjuk kivitelezni rendszereit:

5/4 pont teljesen díj- és kötelezettségmentes.

1

Előzetes árajánlat tétel

2

Műszaki / energetikai igényfelmérés

3

Árajánlat véglegesítése

4

Szerződéskötés

5

Kivitelezés

“Egy másik cég telepített hozzánk napelemet, amelyet fél évvel később teljesen újra kellett tervezni, – mint utólag kiderült a hiányos előzetes felmérés és számolás miatt. – Ebben volt hatalmas segítséggel számomra a Szak-Solar Kft., akik segítettek a rendszer optimalizálásában, amely azóta 1/3-al több energia előállítására képes. Ha most kezdenék bele a telepítésbe, biztosan őket bíznám meg a teljes feladattal!”

Kiss Miklós

“Egy ismerősömtől hallottam a napelemekben rejlő lehetőségekről és a cégről, aki ezeket a lehetőségeket képes is kimaxolni. Így kerültünk kapcsolatba a Szak-Solar Kft.-vel, akiket rengeteg egyeztetés után megbíztam a rendszer telepítésével. Nagyon szimpatikus gesztus volt, hogy minden kérdésemre kimerítő választ adtak és bármelyik folyamatról kérdezősködtem egy helyről kaptam válaszokat.”

Nagy Árpi

“Olyan kivitelező csapatot kerestem, akik a teljes folyamatot képesek egy kézben tartani. A mérlegelések során a Szak-Solar Kft. bizonyult a leginkább megnyerőnek, azzal, hogy elintézték helyettem a pályázatírás, engedélyeztetést és megannyi folyamatot ami a telepítést megelőzi. Tényleg nem engedték el a kezem, segítettek és mindezért csak a kivitelezés után kértek pénzt. Nagyon szimpatikus cég!

Balogh Kristóf

Megtalálta a megfelelőt?

Kalkuláljon árajánlatot most!

Nem szereti a kalkulátorokat? Kérje árajánlatunkat a ajanlat@szak-solar.hu email címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 011 0860-es telefonszámon.

Bizonytalan maradt?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tegye fel kérdéseit, az  info@szak-solar.hu email címen, vagy keressen minket a 06 30 011 0860-as telefonszámon és GARANTÁLTAN nem marad megválaszolatlan kérdése!

Kiváltaná felhasznált energiáját napelemes rendszerrel?