Miért mi?

Megtervezzük / Végig visszük / Megépítjük / Felügyeljük

1

Árajánlat

2

3D modellezés / tervezés

3

Szerződéskötés

4

Engedélyeztetés

5

Kivitelezés

6

Távfelügyelet

Végre egy korrekt kivitelező… folyamatos tájékoztatást kaptam mindenről, annyit fizettem amennyiben először megállapodtunk, mindig mindenre választ kaptam, a végkifejlett pedig megkérdőjelezhetetlen, jár nekik az 5 pont! Ajánlani fogom őket mindenkinek

Erdősné-Makó Andrea

Sok ajánlatot kaptam és kb. 4-5 személyes felmérés is történt, de ők voltak azok akik egy olyan előzetes műszaki tervet tettek elém amiknek a számításai alá is voltak támasztva, így rájuk esett a döntésem. Árban jók voltak és szerencsére minőségben is elsők lettek. Bővítéskor újra őket választom !!!

Burkus László

Szimpatikus társaság, rugalmasak és bármit meg lehet velük beszélni, kielégítik az egyedi elvárásokat… merem ezt mondani mert én aztán elég nehéz eset vagyok 😀 ha az én elvárásaimnak eleget tudtak tenni, akkor mindenki elégedett lesz velük. Színvonalas minőségi ügyfélkezelés és kivitelezés !

Salgó Tünde 

Napelemes rendszer tervezés

Kalkuláljon árajánlatot most!

Nem szereti a kalkulátorokat? Kérje árajánlatunkat a ajanlat@szak-solar.hu email címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 011 0860-es telefonszámon.

Bizonytalan maradt?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tegye fel kérdéseit, az  info@szak-solar.hu email címen, vagy keressen minket a 06 30 011 0860-as telefonszámon és GARANTÁLTAN nem marad megválaszolatlan kérdése!