JolyWood napelem

N-CELL TECHNOLÓGIA

Jolywood JW-HD120N (380W) napelem

Ki mondta, hogy a napelemnek csak az előlapja képes villamos energiát termelni? A Jolywood napelem rendkívül innovatív, egyben megbízható technológiával készül. Különlegessége, hogy a hagyományos P-típusú helyett a világon szinte egyedülálló módon N-típusú cellákból épül fel. Ennek köszönhetően az áramtermelése és a teljesítménye meghaladja a napelemektől jelenleg elvárt mértéket, akár 30%-al több energiát képes előállítani.

A hátsó rész teljesítménye az első rész kb. 85%-a, így pl. a 380 wattos panelnél pluszban kapunk még 323W 323W hátoldali teljesítményt is.

15 év termék garancia
30 év teljesítménygarancia

FELEZETT CELLÁS TECHNOLÓGIA

Sharp NU-JD445 (445W) napelem

A LEGNAGYOBB hozamú felezett cellás PV panelek. 60 éve, minden más cégnél hosszabb ideje, a napelem iparág szereplőjeként a SHARP tapasztalata a foto- voltaikus üzletágban páratlan. A SHARP PV moduljait az egész világon használják a hegyvidékektől a sivatagokig, a jeges éghajlattól a szélsőséges páratartalmú és forró környezetekig.

Mit jelent a félcellás napelem?

A félcellás modulok előnye, hogy árnyékhatás esetén nem romlik a teljes áramkör energia termelése, mert a felezett cellának köszönhetően képes egy-egy modul lekapcsolni önmaga felét.

15 év termék garancia
25 év teljesítménygarancia

JolyWood napelem

PERC ZSINDELY TECHNOLÓGIA

Hyundai HiE-390VG (390W) napelem

A Hyundai  S390VG, talán a valaha látott legelegánsabb napelem a piacon, 390W teljesítménnyel Perc technológiás megoldással. Az előkelően prémium megjelenés mellet, határozottan teljesíti azokat az elvárásokat, amiket egy TIER1 besorolású napelemtől kaphatunk Sőt a PERC technológiának köszönhetően, nem csak a napfény, de a hő (infravörös hullámhossz) egy részét is képes felhasználható villamos energiává alakítani, amelyre egy normál napelem nem képes.

A PERC napelem hasznosítani tudja a fény infravörös hullámhosszát is. A fénynek ezt a tartományát az emberi szem nem látja, ezt hőként érzékeljük, tehát leegyszerűsítve azt is mondhatjuk, hogy a hő egy kis részét is képes áramtermelésre fordítani.

20 év termék garancia
25 év teljesítménygarancia

Megtalálta a megfelelőt?

Kalkuláljon árajánlatot most!

Nem szereti a kalkulátorokat? Kérje árajánlatunkat a ajanlat@szak-solar.hu email címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 011 0860-es telefonszámon.

Bizonytalan maradt?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tegye fel kérdéseit, az  info@szak-solar.hu email címen, vagy keressen minket a 06 30 011 0860-as telefonszámon és GARANTÁLTAN nem marad megválaszolatlan kérdése!