SolarEdge inverter

Napelem kalkulátor

A LEGOKOSABB INVERTER

Az optimalizálónak köszönhetően minden modul külön-külön távfelügyelhető, így az esetleges probléma könnyedén kiszűrhető. A hagyományos napelemes rendszerek energia termeléséhez képest a SolarEdge optimalizálóval akár 25%-al növelhetjük a rendszer teljesítményét. Minden modulból a maximum hozható ki,, hiszen a rendszer további különlegessége, hogy a különböző teljesítményű, tájolású és elrendezésű (fekvő, álló) napelemek egy stringen elhelyezhetőek.

Könnyen megérthető a technológia lényege egy egyszerű példával.A régi típusú karácsonyfa izzónál, ha egy égő kiégett, a többi izzó se működött.Egy átlagos inverterrel felszerelt napelemes rendszer hasonlóan reagál amennyiben egy napelem árnyékba kerül vagy a felület bekoszolódik, vagyis a teljes rendszer teljesítménye romlik. Erre nyújt megoldást a SolarEdge teljesítmény optimalizálója, hiszen az új technológiának köszönhetően csak az adott modul teljesítménye romlik, a többi napelem a maximális teljesítményt tudja leadni.

12 ÉV

12 év termék garancia

Kérjen ajánlatot most!

Kérje árajánlatunkat a sales@szak-solar.hu email címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 489 4336-es telefonszámon.