Jövőnk a napban rejlik

Szak-Solar

Küldetésünk az, hogy kielégítsük a meglévő és leendő tudatos energia felhasználók igényeit, segítsük őket költségeik csökkentésében, ösztönözzük a közösséget a megújuló energia használatára.

Tervezés és kivitelezés

Az egész ország területén,
ISO minőségirányítási szabványoknak megfelelően.

Minőségi termékek

Kizárólag prémium minőségű napelemes eszközöket és tartószerkezetet használunk.

Kiváló befektetés

Gyors megtérülés, energiafüggetlenség, alacsonyabb rezsiköltségek.

Többet adunk mint energiát...

Fenntarthatóbb jövő a Szak-Solar csapatával.

A Szak-Solar Kft. 2019-ben indult útjára inspiráló munkahelyként az energetikai innovációk és a fenntartható energiahasználat előmozdításáért.

Szakmári Tamás cégünk alapítója és vezetője, az alkalmazotti múltjának megéléséből, illetve az ott szerzett magas szintű szakmai és gyakorlati tudásából merítve indult céljainak megvalósítására. Bár kezdetben egy személygépjármű szolgált a vállalkozás raktáraként, irodájaként és munkaeszközként, ennek ellenére mégis rövid idő alatt sikerült bizonyítani értékeinket és helytállásunkat az iparban, a szakmai és független elismerésekkel, a kiváló ügyfélelégedettséggel, és nem utolsó sorban a nagyléptékű növekedéssel.

2022-re már több mint 1300 elégedett lakossági, ipari és kereskedelmi partnerünk döntött mellettünk, a HMKE rendszerek és Kiserőművek minőségi megvalósításának és üzemeltetésének érdekében.

+ 0 év
tapasztalat

Miért válaszd a Szak-Solar csapatát?

Legfrissebb híreink

Minden, amit tudni érdemes a KKV Technológia Plusz Hitelprogramról

Cégek korszerűsítése a középpontban! Itt a 0% kamatozású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, mikro-, kis- és középvállalkozásoknak. Segítünk az előminősítésben, csupán néhány kattintás az előregisztráció!

A Szak-Solar Kft. MagyarBrands díjat nyert, amelyet a MagyarBrands Gálán vettünk át

A MagyarBrands Programban a Szak-Solar is elismerést nyert. Az Innovatív márkáknak járó díjat értékesítési vezetőnk vette át a MagyarBrands Gálán. Ezúton is köszönjük a szakma neves képviselőinek, hogy díjazták munkánkat.

Velünk nem költesz egy forintot sem, amíg nem biztos a nyertes pályázatod!

Most akár 5.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatás jár lakossági napelemes rendszered kivitelezéséhez. Válaszd a Szak-Solar regisztrált csapatát szakértői napelemes kivitelezőnek, díjmentes teljes körű ügyintézéssel!
Ajánlatkérés
Ajánlatkérés/kapcsolat